بخشدار محمدیار:ثبت جهانی حسنلو فرصتی بینظیر است
علیرضا هاشمیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سولدوزسسی»، به فعالیتهای بخشداری محمدیار اشاره کرد و گفت: بخش محمدیار دارای ۳۱ دهیاری و یک شهرداری بوده و جمعیت ۲۸ هزار و ۵۰۰ جمعیت را تحت پوشش قرار میدهد و از ۲۹ فروردین ماه، دو سال است که به عنوان بخشدار در این شهر خدمت میکنم.
بخشدار محمدیار افزود: در مدت تصدی بخشداری سعی کردهام به بهترین نحو در دسترس مردم باشم و خدمت به مردم و اطلاعرسانی از اقدامات، نیاز امروز جامعه ماست و بر اساس جهاد تبیینی مقام معظم رهبری و فرمایشات حضرت امام، وظیفه داریم که کار کنیم و خدمات خود را به مردم اعلام کنیم.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین مشکل ما در این زمینه، نبود رسانههای مردمی مطالبهگر در بخش است که متاسفانه فعال نیستند و امیدواریم این نقیصه به زودی حل شود.
هاشمیان همچنین به وظایف بخشداری اشاره کرد و گفت: بخشدار نماینده عالی دولت در قلمرو ماموریتی خود است و مسئولیت حفظ سیاست عمومی دولت در حوزه بخشداری را بر عهده دارد و نظارت بر تمامی دستگاههای دولتی و نهادهای انقلابی اسلامی و شوراهای اسلامی نیز بر عهده بخشداری است.
بخشدار محمدیار بیان کرد: ما به صورت مداوم بازدیدها و سرکشیها را از تمامی ادارات داشتهایم و عملکرد آنها را در جلسات شورای اداری که هر دو ماه یکبار برگزار میشود، بررسی میکنیم.
وی به فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت: شورای فرهنگی عمومی در بخش داریم و جلسات ستاد مراسمات مختلف را برگزار کردهایم.
هاشمیان تصریح کرد: در حوزه عمران، وقتی ما بخشداری را تحویل گرفتیم، ۲۹ دهیاری داشتیم و اکنون ۳۱ دهیاری فعال داریم و عملکرد عمرانی شهرداری و ۳۱ دهیاری ما بسیار برجسته و در نوع خود در بین ۴۲ بخش استان آذربایجان غربی درخشان است.
بخشدار محمدیار اشاره کرد: حد نصاب پروژههای زیرسازی و آسفالت ما بیش از ۷۰ هزار متر مربع در معابر روستایی و نزدیک ۵۰ هزار متر مربع در معابر شهری بوده است و سرانه آسفالت به ازای هر یک نفر در روستا و شهر به ۵.۵ متر مربع افزایش یافته است.
وی همچنین به پیشرفتهای گازرسانی و برقرسانی اشاره کرد و گفت: در حوزه گازرسانی، دو روستای شیرین بلاغ و شیروان شاهلو که فاقد گاز بودند، در این دو سال به نعمت گاز بهرهمند شدند و در حوزه برق، ۸۵ درصد پیشرفت پروژه تعویض کابلها را داشتهایم و تمامی طرحهای تولیدی که در بخش ما شروع میشود، برقرسانی شدهاند.
هاشمیان مطرح کرد: ثبت جهانی حسنلو فرصتی بینظیر است و باید قدر آن را بدانیم تا به عنوان روستای هدف گردشگری جهانی از طریق یونسکو معرفی شویم.
وی افزود: در خصوص اجرای پروژههای عمرانی و طرح هادی روستایی، همکاری بسیار عالی و در سطح بالایی از طرف روستاییان شاهد بودیم و این همکاری باعث شده علیرغم محدودیت اعتباری که حدود ۱۴۰ میلیارد ریال بوده، بتوانیم نزدیک به دو برابر این اعتبارات پروژههای عمرانی در روستاها انجام دهیم.
بخشدار نقده مطرح کرد: از ۳۱ دهیاری که در بخش محمدیار داریم، ۲۶ روستا پروژههای عمرانی اجرا کردهاند و این پروژهها شامل دیوار ساحلی، پلاک بتنی و آسفالت در روستاهای مختلف است
هاشمیان گفت: یکی از بزرگترین امتیازات ما در اجرای پروژههای عمرانی، همراهی اهالی است که حاصل جلسات متعددی است که در روستاها برگزار کردهایم و بالای ۵۰۰ بازدید از روستاها در طی این دو سال انجام شده و ۱۵۰ تا از این بازدیدها به همراه برگزاری جلسه حضوری با اهالی روستا بوده است.
وی ادامه داد: این جلسات هیئت اندیشهورز روستایی با حضور نخبگان، ریشسفیدان، روحانیان و دهیاران در روستاها تشکیل میشود و این همکاری در تعریف و نظارت بر اجرای پروژهها بسیار مؤثر بوده است.
هاشمیان اشاره کرد: ما ۱۲ روستای خود را بازنگری طرح هادی کردهایم و الحاق به محدوده روستا به خاطر رشد جمعیتی انجام شده است.
هاشمیان در خاتمه گفت: از لحاظ اجرای پروژههای عمرانی، ما کاستی در روستاها نداریم و الحمدلله آبادانی در حدی است که از مرحله آسفالت و زیرسازی به مرحله زیباسازی و مبلمان روستایی میرسیم و این موفقیتها نتیجه تلاش دهیاران، همراهی شوراها و همت مردم با فرهنگ بخش است وامید داریم که به زودی با همت مسئولین دولت چهاردهم و وفاقی که بین مسئولین شهرستان ایجاد شده، بتوانیم این پروژهها را در حد اعلا پیش ببریم.
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید