×
×
  • امام‌جمعه نقده:
    زکات فطره چراغ عدالت اجتماعی است

  • کد نوشته: 5411
  • ۱۱ فروردین ۱۴۰۴
  • امام جمعه شهر نقده گفت: زکات فطره نه تنها موجب تزکیه مال می‌شود بلکه ارتباط میان اقشار مختلف جامعه را تقویت کرده و پایه‌های عدالت اجتماعی را مستحکم می‌سازد.
    زکات فطره چراغ عدالت اجتماعی است

    حجت‌الاسلام حسین فصیح نیا امام جمعه شهر نقده در گفتگو با خبرنگار « سولدوزسسی»، گفت: عید فطر، یکی از مهم‌ترین و باشکوه‌ترین اعیاد مسلمانان، به عنوان پایان ماه مبارک رمضان شناخته می‌شود؛ ماهی که در آن مسلمانان با روزه‌داری، عبادت و تقرب به خداوند، به تزکیه نفس و رشد معنوی دست می‌یابند و این عید به مثابه جشن پایان یافتن یک سفر معنوی است که در آن دل‌ها از تعلقات دنیوی پالوده شده و روح انسان آماده دریافت الطاف الهی می‌شود.

    حسین فصیح نیا افزود: نماز عید فطر که در صبح این روز برگزار می‌گردد، جایگاه ویژه‌ای در بین عبادات مسلمانان دارد و طبق فرمایش امام رضا (ع)، فلسفه این نماز در تجمع مسلمانان و نمایش وحدت و هماهنگی میان آن‌ها نهفته است.
    امام جمعه نقده خاطر نشان کرد: این مراسم عبادی ـ سیاسی، فرصتی است برای گردهمایی جامعه اسلامی تا ضمن عبادت، قدرت و یکپارچگی خود را به نمایش بگذارند.

    وی اشاره کرد: نماز عید فطر، نماد اجتماعی از برادری و همبستگی مسلمانان است که در آن افراد فارغ از رنگ، قومیت و موقعیت اجتماعی خود، شانه به شانه یکدیگر ایستاده و نماز را اقامه می‌کنند. این عمل، تجسمی از اتحاد و انسجام اسلامی است که پیام آن برای جهانیان واضح و روشن است؛ پیام صلح، دوستی و همبستگی.

    فصیح نیا اشاره کرد: علاوه بر جنبه معنوی، این روز فرصتی برای گسترش محبت و خیرخواهی است و پرداخت زکات فطره یکی از اعمالی است که به وسیله آن مسلمانان تلاش می‌کنند تا نیازمندان را در شادی خود شریک کنند و از برکات الهی برخوردار شوند.

    وی افزود: زکات فطره نه تنها موجب تزکیه مال می‌شود بلکه ارتباط میان اقشار مختلف جامعه را تقویت کرده و پایه‌های عدالت اجتماعی را مستحکم می‌سازد.

    امام جمعه نقده بیان کرد: همچنین، عید فطر بهانه‌ای است برای تقویت روابط خانوادگی و دوستانه است و دید و بازدیدها، صله رحم و تبریک گفتن به یکدیگر، از سنت‌های این روز مبارک است که باعث ایجاد محبت و همدلی بیشتر در میان افراد می‌شود. این تعاملات، روابط انسانی را ارتقا داده و انسجام اجتماعی را تقویت می‌کند.

    انتهای خبر/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    16 + 16 =