مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع):ولایتمداری؛ شاخصه برجسته حضرت زهرا (س) است
حجت الاسلام علیرضا شریفپور، مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) شهرستان نقده، در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «سولدوزسسی»،اظهار داشت: حضرت زهرا (س) یکی از برجستهترین شخصیتهای تاریخ اسلام به شمار میروند و مهمترین شاخصه و ویژگی ایشان، ولایتمداری و ولایتپذیری بود. این شاخصه در روایت معروف «حدیث بنای خمس» که بیان میکند اسلام بر پنج رکن استوار است، تأیید میشود.
علیرضا شریفپور افزود: حضرت زهرا (س) در این حدیث میفرمایند: «بنی الاسلام علی الخمس» یعنی اسلام بر پنج رکن استوار است. هنگامی که به اصل ولایت میرسند، تأکید میکنند که جایگاه ولایت بسیار مهم است و اسلام به هیچکدام از رکنها به اندازه ولایت اهمیت نداده است. امام صادق (ع) نیز در پایان این روایت با اعتراض فرمودند که مردم به چهار رکن دیگر متمسک شدند اما پنجمین و مهمترین رکن را کنار گذاشتند.
مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) نقده بیان داشت: در زمان پیامبر (ص)، جامعه نسبت به مسئله ولایت به اوج تمدن و تعبد خاصی دست یافته بود. مردم نسبت به رسول اکرم (ص) حالت تعبد و تمدن خاصی داشتند. شیطان نیز از این موضوع نگران و ناراحت بود و با بغض و کینه به دنبال فرصتی بود تا مردم را از تمدن ناب اسلامی دور کند و علیه اسلام تحریک نماید.
وی اشاره کرد: حضرت زهرا (س) میفرمایند: شیطان پس از رحلت پیامبر (ص) وقتی دید فرصت و زمینه فراهم است، از لاک خود بیرون آمد و مردم را دید که از کنار ولی زمان، علی (ع)، دور شدند و به دعوت شیطان پاسخ مثبت دادند و وارد عمل شدند.
علیرضا شریفپور گفت: حضرت زهرا (س) تا آخرین نفس پشت ولایت ایستادند. در مواقعی که برخی از خواص، مثل زبیر، حضرت علی (ع) را به زور به مسجد میبردند، زهرای مرضیه (س) در دفاع از ولایت سیلی خوردند و پشت در ماندند و پهلویشان شکست، اما همچنان به حمایت از حضرت علی (ع) ادامه دادند.
مدیر حوزه علمیه در خاتمه افزود: در نهایت، این سوال مطرح میشود که آیا تمامی این ابراز ارادتها و مسئولیتهای حضرت زهرا (س) به دلیل رابطه زن و شوهری با حضرت علی (ع) بوده است؟ خیر، حاشا که اینگونه نبوده و همه اینها به دلیل ولایتپذیری ایشان بود. حضرت زهرا (س) با ولایتپذیری خود، محاسبات دشمنان را به هم زدند، همانهایی که تصمیم داشتند رابطه خالق و مخلوق را نابود کنند.
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید