نانوای نقدهای:روزانه ۹ هزار نان پخت میکنم
رسول موسوی، نانوای با تجربه شهرستان نقده، در گفتگو با خبرنگار سولدوز سسی اظهار داشت که حدود ۲۴ سال پیش به این حرفه علاقهمند شد و با تلاش و پشتکار خود موفق به دایر نمودن نانوایی شد.
نانوای نقدهای اشاره کرد: با عشق و علاقهای که به این شغل دارم، هیچ وقت از کار کردن خسته نشده و نخواهم شد.
رسول موسوی افزود که در اوایل شروع این کار با مشکلات و ناهمواریهای بسیاری روبرو شد، اما با همت و تلاش فراوان توانست این سختیها را پشت سر بگذارد و به امید خداوند در کارش موفق شود.
وی تاکید کرد: با درایت و هوشیاری در بازار کار و توجه به نیازهای مشتریان، میتوان به موفقیت رسید و رضایت مشتریان را جلب کرد.
موسوی همچنین اظهار کرد: در شروع ساعت کاری تا آخر عصر حدوداً ۸ الی ۹ هزار نان پخت میکنم و از اینکه مشتریان با رضایت کامل نان را دریافت و به سفره خود میبرند، احساس رضایت میکنم.
وی ادامه داد که در تولید نان باید موارد بهداشتی کاملاً رعایت شود و از افزودنیهای مجاز استفاده گردد تا نان سالم و مفید به مشتریان تحویل داده شود.
رسول موسوی با تاکید بر اهمیت نان در سه وعده غذایی، افزود که کیفیت مواد اولیه همواره با تایید و کارشناسی مسئولین و مراکز بهداشتی تضمین میشود و این نانوایی با دقت در فرآیند تولید، نان را به مشتریان ارائه میدهد.
وی در ادامه گفت: همواره با این فکر که مشتری ارزشمند است و احترام به آنان وظیفه ماست، با خوشرویی و محبت با مشتریان رفتار میکنم و این رویکرد باعث شده تا مشتریان همواره از خدمات ما راضی باشند و اعتمادشان به ما جلب شود.
وی در پایان اظهار داشت: تا بازنشستگی به همین روال ادامه خوهم داد و رضایت مشتریان و عشق به کارم همیشه انگیزهای بوده تا با انرژی به کار ادامه دهم و امیدوارم تا پایان دوران کاریام همچنان به همین شیوه ادامه دهم.
افرا موسوی
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید