×
×
  • مدرس دانشگاه آزاد نقده بیان کرد:
    اهمیت اندیشه و اراده در زندگی انسان

  • کد نوشته: 3420
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳
  • یکی از مدرسان دانشگاه آزاد شهرستان نقده گفت: خداوند از مردم خواسته است که اندیشه‌های خود را بیشتر کنند و همیشه دنیا را معنادار ببینند و همچنین، اراده‌های ما هم باید بلند باشد.
    اهمیت اندیشه و اراده در زندگی انسان

    حجت‌الاسلام قربان ابراهیمی یکی از مدرسان دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان نقده در گفتگو با خبرنگار «سولدوزسسی» گفت: خداوند سبحان در وجود انسان دو چراغ روشن کرده است: چراغ اندیشه و چراغ اراده که دستگاه اراده با دستگاه علم و فهم متفاوت بوده؛ گاهی مردم می‌فهمند اما به دلیل ضعف اراده، به جایگاه مطلوب نمی‌رسند.

    قربان ابراهیمی افزود: خداوند از مردم خواسته است که اندیشه‌های خود را بیشتر کنند و دنیا را معنادار ببینند و  همچنین، اراده‌های ما هم  باید بلند باشد.

    مدرس دانشگاه آزاد بیان کرد: تمام پیامبران الهی آمده‌اند تا انسان را از نزد عقل نظری به سوی عمل و اراده هدایت کنند. امام علی (ع) در باب اندیشه می‌فرماید که فطرت‌های خفته را بیدار کنند و گنجینه‌های درونی را روشن سازند و زندگی دنیا با دو چیز برای انسان معنا پیدا می‌کند: طول عمر و خانواده.

    وق در ادامه تشریح کرد: امام خمینی (ره) نیز تأکید داشت که قرآن با منطق فطرت انسان‌ها سخن می‌گوید و روزی می‌رسد که نه ما و نه فرزندان ما به داد ما نمی‌رسند، بلکه قلبی پاک و مالامال از عشق به خدا نجات‌بخش خواهد بود. در سوره حجرات، خداوند می‌فرماید که انسان‌ها را با زیبایی‌های درونی و خوبی‌ها آفریده است.

    قربان ابراهیمی اشاره کرد: علامه طباطبایی (ره) نیز تأکید داشت که اندیشه و تفکر در قرآن جایگاه ویژه‌ای دارد و مسلمانان باید به اقامه قرآن بپردازند.

    حجت‌الاسلام ابراهیمی افزود: علامه طباطبایی همچنین معتقد بود که مسلمانان به دو دسته تقسیم شده‌اند: کسانی که قرآن را با اهل بیت پیامبر (ص) همراه می‌دانند و کسانی که قرآن را به تنهایی کافی می‌دانند. نتیجه این اختلافات این شده که هیچ‌کدام به طور کامل به قرآن عمل نکرده‌اند و زندگی قرآنی ندارند.

    وی مطرح کرد: مقام معظم رهبری طی سال‌های اخیر بر اهمیت جهش تولید و مسائل اقتصادی تأکید کرده‌اند، اما همواره هشدار داده‌اند که نباید از مسائل فرهنگی غافل شد. ایشان معتقدند که هر کس قدرت بیشتری دارد، حرف خود را به کرسی می‌نشاند و اگر مسلمانان به قرآن عمل می‌کردند، اکنون در برابر استکبار جهانی و مشکلات فرهنگی و اقتصادی مقاوم‌تر بودند.

    مدرس دانشگاه آزاد نقده در خاتمه اشاره کرد: مقام معظم رهبری تأکید دارند که زندگی قرآنی و عمل به دستورات قرآن می‌تواند قدرت بازدارندگی لازم را به مسلمانان بدهد تا هیچ‌کس نتواند به آن‌ها نگاه تحقیرآمیز داشته باشد.

    انتهای خبر/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    8 + هفت =