یکی از حافظان قرآن شهرستان نقده مطرح کرد:حفظ قرآن نیازمند صبر و تلاش مداوم
علیاصغر حسنی یکی از حافظان قرآن شهرستان نقده با خبرنگار فرهنگی «سولدوزسسی» در مورد تأثیرات قرآن در زندگی خود و انسانها به گفتگو پرداخت و گفت: از چهارسالگی با کمک خانواده و مربیان جامعه القرآن شهرستان نقده آموزش قرآن را شروع کردم.
علیاصغر حسنی افزود: در ابتدا، فراگیری قرآن را بهصورت حفظ موضوعی، آموزش حروف و کلمات عربی شروع کرده و بعد از فراگیری حروف عربی به لطف و کمک خدا شروع به حفظ قرآن کردم.
حافظ قرآن شهرستان نقده اشاره کرد: یکی از برکات قرآن در زندگیام در پایه اول ابتدایی بود که چون از قبل حروف عربی و کلمات قرآن را یاد گرفته بودم از همان روز اول روخوانی و روانخوانی کتابهای مدرسه جلوتر از بقیه دانشآموزان بودم.
وی در ادامه بیان کرد: قرآن در تمام مراحل زندگی بهعنوان یک راهنما و هدایتگر بهتماممعناست و شفای تمام بیماریهای روحی و جسمی از طریق قرآن امکانپذیر است.
علیاصغر حسنی مطرح کرد: برای حفظ قرآن، میتوان از روشهای مختلف چون تکرار آیات، تفسیر قبل از حفظ، ترتیل حین حفظ، ترجمه، تصویرسازی و فنهای حافظهسازی استفاده کرد.
حافظ قرآن در ادامه افزود: خانوادهها میتوانند در کنار آموزشهای خود از مهدها و کلاسهای تخصصی قرآن برای حفظ خود و فرزندانشان کمک بگیرند
وی به نقش خانوادهها در حفظ فرزندانشان اشاره کرد: خانوادهها با برگزاری جلسات خانوادگی و هفتگی حتی با چند دقیقه ای که در آن تفسیر ساده و کوتاهی از آیات قرآن را برای فرزندان خود بخوانند و همچنین از کودکی، معانی آیات قرآن را به فرزندانشان بیان کنند تا با این آیات ارتباط روحی برقرار کنند میتوانند اینچنین فرزندان قرآنی تربیت کنند.
علیاصغر حسنی بهعنوان نکته پایانی بیان کرد: حفظ قرآن نیازمند صبر و تلاش مداوم است و از همسنوسالان خود میخواهم که همیشه این راه را ادامه بدهند که یکی از راههای نجات تمامی ما انسانها قرآن است.
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید