بانوی فعال اجتماعی مطرح کرد:مرکز خیریه در نقده یاریگر خانوار بیسرپرست
رقیه حسنی یکی از بانوان فعال اجتماعی شهرستان نقده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «سولدوزسسی» گفت: از سال ۱۳۸۲ بهعنوان بانوی خیر و فعال اجتماعی با الگوگرفتن از پدرم در اجتماع فعالیت میکنم و از سال ۱۳۸۹ با فعالیت در مؤسسه نیکوکاری و کمیته امداد امام خمینی این راه را ادامه دادم.
رقیه حسنی افزود: بعد از مدتی در مرکز انسیه حورا شهرستان نقده هم مشغول به کار شدم، این مؤسسات نیکوکاری که در سراسر کشور وجود دارند بهصورت غیرانتفاعی برای رفع مشکلات نیازمندان فعالیت میکنند و همچنین این قدمهای خداپسندانه با کمکهای خیرین و حامیان این مراکز بعد از بررسی برنامهریزی میشود.
بانوی فعال اجتماعی در ادامه تشریح کرد: در مرکز خیریه انسیه حورا به بیش از ۸۰۰ خانوار بیسرپرست و بدسرپرست کمک شده و این کمکها شامل کمکهای مالی، معیشتی، آموزشی و سلامتی بوده و این تلاشها در بهبود زندگی افراد خیلی مؤثر بوده است.
رقیه حسنی در ادامه به راهکار توسعه امر خیر در اجتماع اشاره کرده و بیان کرد که شفافسازی انواع کمکها در بین مردم از اهمیت ویژهای برخوردار است و باعث جلباعتماد مردم میشود.
بانوی فعال اجتماعی اظهار کرد: همچنین، مراکز نیکوکاری باید اولویت را به افراد حاشیهنشین، مستأجر، بیمار و عائلهمند و زنان بیسرپرست بدهند و این اقدامات میتواند بسیاری از مشکلات نیازمند را حل کند.
رقیه حسنی اشاره کرد: خداوند همواره از دلهای ما خبر دارد و نیتهای خیر ما را میبیند. به همین دلیل، کار خیریه همیشه با حمایت او پیش میرود.
وی در پایان افزود: از مردم میخواهم که به هر طریقی که میتوانند در این راه قدم بردارند و از لبخندها تا کمکهای مالی، هر چیزی که به دیگران کمک کند، خیریه حساب میشود و این شعار را من در زندگی خودم شاهد واقعی بودنش بودم که تو نیکی کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز.
دیدگاهتان را بنویسید