×
×
  • کارشناس مذهبی خبرداد:
    ازدواج راهی برای تعالی و پیشرفت جامعه

  • کد نوشته: 2756
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
  • کارشناس مذهبی خبرداد: ازدواج نه‌تنها به عنوان یک اتفاق شخصی بلکه به‌عنوان یک سنت و راهی برای تعالی و پیشرفت جامعه در اسلام نیز تأکید شده است.
    ازدواج راهی برای تعالی و پیشرفت جامعه

    کاظم ابراهیمی کارشناس مسائل مذهبی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سولدوزسسی در خصوص اهمیت و جایگاه ازدواج مطالبی را بیان کرد: پیامبر اسلام (ص) ازدواج را سنت خود معرفی کرده و فرموده است: “النکاح سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی” (ازدواج سنت من است، پس هر کس از سنت من روی گرداند از من نیست)، این جمله به معنای تأکید بر اهمیت و ارزش ازدواج در دین اسلام است.

    کاظم ابراهیمی بیان کرد: ازدواج نه‌تنها یک اتفاق شخصی بلکه به‌عنوان یک سنت و راهی برای تعالی و پیشرفت جامعه نیز تأکید شده است.

    وی اظهار کرد: در زمان کرونا شاهد افزایش آمار ازدواج بودیم و این به نظر می‌رسد که دختران و پسران، با تمایل به حذف مراسم‌های پرهزینه، با یک عقد ساده زندگی مشترک خود را آغاز می‌کنند.

    کارشناس مسائل مذهبی در ادامه اظهار کرد: ازدواج آسان می‌تواند با رعایت تعدادی اصول و معیارها افزایش پیدا کند. در این راستا، رهبر معظم انقلاب، توصیه‌هایی برای ازدواج آسان داده‌اند از جمله: ۱. کاهش مهریه: مهریه‌های سنگین می‌توانند ازدواج را دشوار کنند. بهتر است مهریه را با معقولیت تعیین کنی

    ۲. تسهیل در جهیزیه: جهیزیه نباید بار زیادی بر دوش جوانان بیندازد. ساده‌ترین و موردنیازترین اقلام را انتخاب کنیم.

    ۳. کاهش تجملات: از تشریفات زیاد و اسراف در مراسم ازدواج خودداری کنیم.

    ۴. توجه به اصول اخلاقی: در انتخاب همسر، به اصول و ارزش‌های اخلاقی توجه کنیم.

    ۵. توکل به خداوند: در این مسیر، تقوا و توکل به خداوند نقش مهمی دارند. با رعایت این موارد، ازدواج آسان‌تر و موفق‌تر خواهد بود.

    وی در ادامه بیان کرد: امار ازدواج در چند سال اخیر کاهش نیافته و ثابت مانده؛ اما امار طلاق خیلی افزایش‌یافته است.

    وی در خاتمه افزود: این تغییر در آمارافزایشی طلاق نشان‌دهندهٔ تحولات اجتماعی و فرهنگی است که بر دوام و پایداری خانواده‌ها تأثیر می‌گذارد. لزوم توجه به آموزش‌های قبل از ازدواج و مشاوره‌های خانوادگی برای تقویت پایه‌های زندگی مشترک و حل تعارضات به شکل سازنده، بیش‌ازپیش احساس می‌شود.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    چهار × دو =