امامجمعه شهرستان نقده بیان کرد:مشارکت حداکثری در انتخابات، ضامن اقتدار کشور
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سولدوزسسی»، حجتالاسلاموالمسلمین حسین فصیح نیا در خطبههای عبادی سیاسی نمازجمعه امروزِ شهرستان نقده که در مسجد جامع برگزار شد ضمن دعوت خود و مردم به رعایت تقوای الهی گفت: از جمله آداب دیگر برای انسانهای باتقوا، آداب راهرفتن است.
امامجمعه شهرستان نقده افزود: در دین اسلام، آداب راهرفتن بهعنوان یکی از مسائل مهم موردتوجه قرار گرفته و این آداب نشاندهنده تواضع، وقار و احترام به محیط و دیگران است.
وی ادامه داد: رسول اکرم (ص) فرمود: هر کس بر روی زمین از روی تکبّر راه برود، زمین و آنچه بر روی زمین و آنچه در زیر آن است او را نفرین میکنند؛ بنابراین، راهرفتن با تکبّر و خودنمایی مورد نکوهش قرار گرفته است.
حجتالاسلاموالمسلمین فصیح نیا ضمن تسلیت شهادت امام باقر (ع) اظهار کرد: در دوران امامت، امام باقر (ع) دغدغهٔ اصلی خود را در خدمت به اسلام و آموزش اصول ولایتمداری قرار دادند. امام باقر (ع) با تأکید بر اهمیت ولایت و پیروی از ائمه پس از خود، تمرکز خود را بر تربیت نیروهای ولایتمدار و رهبرانی که بتوانند در راه حق و عدالت قدم بردارند، گذاشت.
خطیب نمازجمعه شهرستان نقده با اشاره به اینکه روز یکشنبه روز عرفه و روز دوشنبه عید قربان است افزود: دعای عرفه و عید قربان، درسهای مهمی برای زندگی انسانها دارد. این دعا با ارزشهای اخلاقی و معنوی غنی شده که میتواند راهنماییهای مفیدی برای زندگی معنوی و اخلاقی ما باشد.
وی ادامه داد: از دعای عرفه، میتوان درسهایی چون توکل بر خدا، تواضع و فروتنی، شکرگزاری، و آرامش در برابر مشکلات و آزمایشهای زندگی یاد گرفت. این دعا نمونهای برای ارتباط نزدیک با خداوند است و اهمیت توجه به نیازها و آرزوهای دیگران را نیز تأکید میکند.
وی همچنین تصریح کرد: از دعای عید قربان، میتوان درسهایی مانند تضحیه و اخلاص در راه خدا، اهمیت مشارکت و همدلی در میان جامعه، و ارزش قربانی و فداکاری را یاد گرفت. این دعا نمادی از اخلاص و تعهد به ارزشهای اسلامی است و به ما یادآوری میکند که با تضحیه و فداکاری، میتوانیم به سمت رشد و پیشرفت جامعه حرکت کنیم.
وی در ادامه گفت: دعای عرفه امسال در حیاط حوزه برادران شهرستان برگزار خواهد شد.
حجتالاسلاموالمسلمین حسین فصیح نیا در ادامه به انتخابات پیشرو اشاره کرد و گفت: مسئله مهم دیگر مسئله انتخابات ریاستجمهوری و مشارکت حداکثری مردم و انتخاب اصلح است.
وی تصریح کرد: مشارکت حداکثری در انتخابات، ضامن عزت و اقتدار کشور بوده و این مشارکت، نهتنها به تعیین سرنوشت اجتماعی و سیاسی کشور کمک بلکه از نظر اقتدار نظام و هویت ملی نیز اهمیت ویژهای دارد.
وی در خاتمه افزود: رهبر انقلاب برای انتخاب فرد اصلح معیارهایی از جمله؛ تقید به دینداری، دغدغه استقلال کشور، دغدغه به عدالت و مبارزه با فساد، دغدغه نسبت به منافع ملی معرفی کردند.
دیدگاهتان را بنویسید