×
×
  • مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع):
    رسالت اساسی حوزه‌های علمیه تربیت دین‌شناس است.

  • کد نوشته: 2374
  • ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) شهرستان نقده گفت: رسالت اساسی حوزه‌های علمیه، تربیت فقیه و دین‌شناس، جهت تبلیغ دین و تربیت نسل جوان بر اساس آموزه‌های اسلامی است.
    رسالت اساسی حوزه‌های علمیه تربیت دین‌شناس است.

    علیرضا شریف‌پور، مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) شهرستان نقده در مصاحبه با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سولدوزسسی» اظهار کرد: خداوند در آیه ۱۲۲ سوره مبارکه توبه، می‌فرماید عده‌ای باید از طریق تحصیل در حوزه‌های علمیه دین‌شناس و فقیه شده؛ سپس همان دین را به مردم ابلاغ نمایند؛ لذا رسالت اساسی حوزه‌های علمیه، تربیت دین‌شناس است.

    وی با اشاره به برکات انقلاب اسلامی در زمینه دین‌داری، بیان کرد: به برکت انقلاب اسلامی، بستر فعالیت در مسیر ظهور و خدمت به امام‌زمان (عج) نسبت به قبل هموارتر شده و فرصت برای حضور در زیر علم امام‌زمان (عج) فراهم است.

    و امروز به برکت همین انقلاب طلاب فارغ‌التحصیل از حوزه علمیه در اقصی‌نقاط عالم اعم از اروپا، آمریکا و… مشغول ترویج احکام الهی بوده و مسیر ظهور را هموار می‌سازند.

    وی افزود: همان‌طور که در صدر اسلام امام حسین (ع) حضرت مسلم ابن عقیل را مأمور جمع‌آوری سرباز کرد؛ امروز نیز وظیفه آحاد مردم است که مسلم ابن عقیل امام‌زمان (عج) باشند و تمام افتخارمان تلاش در مسیر تربیت سرباز برای آن حضرت است.

    شریف‌پور در توضیح اقدامات حوزه علمیه امام صادق (ع) نقده، تشریح کرد: حوزه علمیه امام صادق (ع) شهرستان نقده که در آستانه ۳۰ امین سال تأسیس خود است؛ تاکنون شاگردان زیادی را در زمینه‌های گوناگون اعم از تدریس، وکالت و قضاوت و… تربیت‌کرده؛ به جامعه اسلامی تحویل داده است.

    وی افزود: متقاضیان تحصیل در حوزه علمیه می‌توانند از پایه هشتم برای تحصیل، وارد حوزه علمیه شده و بدون هیچ‌گونه آزمون ورودی، در مقاطع دیپلم، فوق‌دیپلم، لیسانس، فوق‌لیسانس و دکتری به تحصیل پرداخته و پس از ارائه پایان‌نامه و رساله، مدرک تحصیلی خود را دریافت نمایند.

    مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) نقده، اشتغال به طلبگی را واجب عینی عنوان کرد، و بیان داشت: بر اساس فتوای برخی از مراجع تقلید از جمله آیت‌الله مکارم شیرازی، طلبه‌شدن برای افراد مستعد، واجب عینی است. البته جهت پیمودن این مسیر مقدس، دشوار و طولانی، علاقه و انگیزه نیز در کنار استعداد، اصلی اساسی و غیرقابل‌انکار است.

    وی افزود: باتوجه‌به علاقه وافری که در بین طلاب شاغل به تحصیل در حوزه علمیه وجود دارد و همچنین با عنایت بر اهمیت علم و علم‌آموزی در حوزه‌های علمیه؛ بار علمی این افراد بسیار بالاست و از نظر علمی و پژوهشی با سایر نهادهای علمی قابل‌قیاس نبوده و از سطح سواد بالاتری برخوردار هستند.

    شریف‌پور در پایان با اشاره به پیشرفت‌های اخیر حوزه علمیه امام صادق (ع)، بیان داشت: در چند سال اخیر حوزه علمیه امام صادق یک سیر صعودی داشته و شاگردان زیادی را جهت خدمت در نهادهای مختلف اجتماعی، آموزشی و فرهنگی تحویل جامعه داده است. امسال نیز به حول الهی حایز بالاترین آمار ثبت نامی خواهد بود.

    پایان خبر/

    رعنا سجادی

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    3 × 2 =