×
×
  • بحث خودشناسی موضوع مهمی است

  • کد نوشته: 1861
  • ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کارشناس روانشناسی بالینی اظهار کرد: بحث خودشناسی نیز موضوع مهمی است. شناخت خود و خودآگاهی می‌تواند در موفقیت در جامعه و رسیدن به آرامش روانی تأثیرگذار باشد
    بحث خودشناسی موضوع مهمی است

     اکبر جهاندیده، کارشناس روان‌شناسی بالینی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سولدوز سسی»، توضیحاتی در مورد روان‌شناسی مطرح کرد و گفت: این رشته علمی به درک و درمان نابهنجاری‌ها، ناتوانی‌ها و آشفتگی‌های شناختی، هیجانی، زیست‌شناختی، روان‌شناختی، اجتماعی و رفتاری کمک می‌کند.

     وی در ادامه گفت: روان‌شناسی بالینی از اهمیت بسیاری برخوردار است و بیشترین تعداد روان‌شناسان در این حوزه فعالیت می‌کنند، زیرا بهبود و درمان مشکلات روانی از جمله موارد اصلی این رشته است.

     جهاندیده به موضوعاتی اشاره کرد و گفت: که بحث درباره روان در جامعه و خانواده‌ها به سه دسته تقسیم می‌شود: اختلالات روان‌پزشکی که شامل مسائلی مانند اختلالات روانی است، آسیب‌های اجتماعی، مشکلاتی که در جامعه به وجود می‌آید؛ مانند مواد مخدر و الکل و بحث درمان، درمان اختلالات روانی و تشخیص آن‌ها است.

     وی ادامه داد: برچسب‌زنی به افراد بر اساس مشکلات روانی باعث می‌شود که افراد به‌اجبار مراجعه کنند، این امر ممکن است موجب شود که افراد احساس ناامنی و استرس کنند و از درمان و مشاورهٔ لازم منصرف شوند. در بحث روان‌شناسی بالینی، آموزش، پیشگیری و درمان از اهمیت بالایی برخوردارند، زیرا با ارائهٔ اطلاعات و آموزش‌های لازم، افراد قادر به مدیریت بهتر مشکلات روانی خود می‌شوند و از طریق روش‌های پیشگیری، از بروز مشکلات جلوگیری می‌شود.

     اکبر جهاندیده همچنین اشاره کرد: بحث خودشناسی نیز موضوع مهمی است؛ زیرا شناخت خود و خودآگاهی می‌تواند به موفقیت در جامعه و رسیدن به آرامش روانی تأثیرگذار باشد. به‌طورکلی، در بحث ازدواج نیز شناخت مقدم بر احساسات قرار دارد و این موضوع می‌تواند دلیل بیشتر طلاق‌ها باشد؛ بنابراین، اهمیت شناخت و درک صحیح احساسات و نیازهای همسران در فرایند ازدواج و حفظ آرامش و سلامت روانی خانواده بسیار مهم است.

     جهاندیده در پایان گفت: روان‌شناسی بالینی علمی است که به درک و درمان مشکلات روانی کمک می‌کند. این حوزه در گستره‌ای وسیع از جمعیت‌ها کاربرد دارد و به درمان و تشخیص مشکلات عاطفی و رفتاری می‌پردازد.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هفده − پنج =