معاون اداره بهزیستی نقده:تحرک در افراد معلول جنبه درمانی دارد
علی حسینی معاون اداره بهزیستی شهرستان نقده در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی سولدوز سسی گفت: هدف از برگزاری بازیهای بومی و محلی علاوه بر افزایش مشارکت اجتماعی معلولین، سلامت و درمان در بین جامعه هدف بهزیستی است.
علی حسینی بیان کرد: بحث تحرک ورزشی در جامعه معلولین با افراد عادی تفاوت دارد. تحرک در افراد عادی فقط جنبه سلامتی و شادابی دارد، اما درباره افراد معلول میتواند بیشتر جنبه درمانی داشته باشد.
همچنین ادامه داد: باتوجهبه اینکه ممکن است عدم تحرک تأثیرات مخربی بر سلامتی افراد دارای معلولیتهای حرکتی داشته باشد؛ تحرکهای عمومی ساده همچون پیادهروی نیز در معمولان جنبه درمانی خواهد داشت.
وی افزود: تلاش ما در سازمان بهزیستی و دیگر ارگانها افزایش مشارکت معلولین در ورزشهای همگانی است.
معاون اداره بهزیستی اظهار کرد: این اقدامات میتواند به افزایش اعتمادبهنفس و کاهش انزوای اجتماعی معلولان کمک کند و همچنین فرصتهای جدیدی برای افراد دارای محدودیتهای حرکتی فراهم آورد. امیدواریم این تلاشها به نتایج مثبت و پایداری منجر شود.
وی خاطرنشان کرد: ورزش بهعنوان بخش مهمی از جامعه، نمادی از زندگی است که در آن شکست و موفقیت توأم با یکدیگر بوده؛ و به هم پیوستهاند.
در ادامه بهروز پیرآلاگوز رئیس ورزش روستایی و بازی بومی و محلی شهرستان نقده افزود: بازیهای بومی محلی، مختص جانبازان و توانیابان در دو بخش آقایان و بانوان، و در چهار رشته دال پلان، طنابکشی، دو با گونی و چوبکشی میتواند باعث ایجاد شور و نشاط در معلولان شده و تأثیر مثبتی بر سلامت روحی و جسمی معلولان داشته باشد.
وی در پایان گفت: از دستگاه اجرایی شهرستان خواهشمندیم که برنامههای خاصی برای این عزیزان در نظر بگیرند تا شاهد تأثیرات مثبت این بازیها بر جامعه توانیابان باشیم.
بیش از ۵۰ نفر از معلولان در این مسابقات شرکت کرده بودند که پس از اتمام مسابقات، اداره ورزش و جوانان و اداره بهزیستی، از نفرات برگزیده تجلیل و تقدیر به عمل آوردند.
پایان خبر/
زهرا قربانی
دیدگاهتان را بنویسید