×
×
  • ۲۲۰ فارغ‌التحصیل از حوزه علمیه خواهران

  • کد نوشته: 1375
  • ۱۹ فروردین ۱۴۰۳
  • حوزه علمیه فاطمیه نقده از سال ۸۱ با مجوز رسمی از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران قم، تاکنون ۲۲۰ فارغ‌التحصیل داشته است.
    ۲۲۰ فارغ‌التحصیل از حوزه علمیه خواهران

    شیرین سعیدی مدیر حوزه علمیه خواهران نقده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سولدوز سسی»، ضمن تبریک و تهنیت حلول ماه مبارک رمضان و عید فطر، اظهار کرد: پذیرش سطح ۲ حوزه علمیه خواهران از یکم اردیبهشت‌ماه شروع شده و تا آخر تیرماه سال جاری ادامه دارد، ۳۰ تیرماه آزمون ورودی از مقطع دیپلم است و بانوانی که مدرک دیپلم در دست داشته باشند یا در حال تحصیل در آخرین‌ترم دوره متوسطه دوم باشند می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و بعد از طی‌کردن مراحل آزمون و مصاحبه، شهریورماه مدرک دیپلم خود را تحویل حوزه علمیه بدهند.

    مدیر حوزه علمیه خواهران در ادامه گفت: دوره تحصیلی به مدت پنج سال است و در پایان، دانش‌آموختگان مدرک کارشناسی از حوزه‌های علمیه خواهران دریافت می‌کنند که این مدرک در رشته‌های مختلف علوم‌انسانی و حقوق در مقطع ارشد دانشگاهی معتبر است.

    سعیدی همچنین افزود: حوزه فاطمیه نقده از سال ۷۹ فعالیت خود را آغاز کرده و از سال ۸۱ با مجوز رسمی از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران قم، تاکنون ۲۲۰ فارغ‌التحصیل داشته است؛ امسال ۶۰ طلبه در حال تحصیل هستند و فارغ‌التحصیلان در بخش‌های مختلفی مانند آموزش‌وپرورش، دانشگاه‌ها، شورای حل اختلاف و دادگستری مشغول به کار هستند و برخی دیگر از فارغ‌التحصیلان نیز به‌عنوان استاد در نقده، ارومیه و تهران تدریس می‌کنند. تحصیل در حوزه‌های علمیه خواهران به بانوان این امکان را می‌دهد تا درک عمیق‌تری از احکام دینی و وظایف خانوادگی داشته باشند و به‌عنوان مبلغ در جامعه فعالیت کنند.

    وی خاطرنشان کرد: عده‌ای از فارغ‌التحصیلان هم در سطوح مختلفی مشغول به خدمت هستند، از جمله: سپاه، حوزه‌های بسیج خواهران، حسینیه‌ها و پایگاه‌ها، و حتی به‌عنوان راهنمای خانواده‌ها در روستاهای دورافتاده، و فارغ‌التحصیلانی مانند خانم اعظم جعفری و خانم سپیده جهاندیده، در نقش‌های قضایی و وکالت فعالیت می‌کنند.

    وی در آخر تأکید کرد: با فضای بازتری که اکنون برای تبلیغات، تدریس و پژوهشگری فراهم شده، طلاب می‌توانند در جامعه نقش‌های مختلفی ایفا کنند. حوزه‌های علمیه خواهران در ترویج عفاف و حجاب تأثیرگذار هستند و حضور روزانه طلاب باحجاب در جامعه، نمادی عملی از این ارزش‌ها است، این حوزه‌ها به‌عنوان مراکز مطمئن برای مشاوره در امور ازدواج و انتخاب همسر شناخته می‌شوند و در تحکیم بنیان خانواده‌ها نقش دارند و هدف اصلی، تسهیل ظهور امام عصر (عج) و پیروی از سیره حضرت فاطمه زهرا (س) است.

    انتهای خبر/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    14 + 8 =