امام جمعه نقده:دغدغه اصلی من پیشرفت شهرستان نقده است
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری «سولدوزسسی»، حجتالاسلام والمسلمین حسین فصیح نیا، امام جمعه شهرستان نقده، در خطبههای نماز جمعه این هفته، بر اهمیت استفاده از فرصتهای ماه مبارک رمضان اشاره کرد.
وی با اشاره به بحارالانوار علامه مجلسی، بر ضرورت بهرهمندی از غفران الهی در این ماه نکاتی را بیان کرد وگفت: از خصوصیات های انسان های باتقوا و متدین این است که از دقائق و لحظات ماه مبارک رمضان استفاده کند.
امام جمعه نقده همچنین به مناسبت میلاد امام حسن علیهالسلام، به تبیین معانی سیاست از دیدگاه ایشان پرداخت و سه ویژگی اصلی یک انسان سیاسی را برشمرد: عمل به حق الله، خدمت به مردم، و رعایت حقوق اموات.
در ادامه، وی به نقش خیرین در جامعه و لزوم هماهنگی بیشتر بین خیریهها برای کمک مؤثرتر به نیازمندان اشاره کرد و از خداوند برای افزایش توفیقات خیرین دعا کرد.
وی همچنین به پیام نوروزی اشاره کرد و گفت: امام خامنه ای در ابتدا سخن به حوادث شیرین وتلخ سال۱۴۰۳اشاره کردند وهمچنین سال ۱۴۰۳ را به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری کردند.
در ادامه، امام جمعه نقده به انتخابات اخیر و صحت آن توسط شورای نگهبان اشاره کرد و به نماینده منتخب، جناب عبدالکریم حسین زاده، توصیههایی ارائه داد. وی از نماینده خواست تا با صداقت و شفافیت عمل کند و به وظایف قانونگذاری و نظارت خود بپردازد.
حجتالاسلامالمسلمین فصیح نیا بیان کرد که دغدغه اصلی من پیشرفت شهرستان نقده است و شخصا آماده ام برای همکاری با مسئولینی که در مسیر ولایت و خدمت به مردم هستند.
همچنین در خطبه اول در ادامه بحث شرح نامه ۵۳ نهج البلاغه، حجتالاسلامالمسلمین حسین فصیح نیا بیان کرد که امام علی (ع) در نامه خود به مالک اشتر، وقتی حاکم مصر بود، به ۳ موضوع اساسی اشاره داشتهاند: اقتصاد، دشمنشناسی و وظایف حاکم و مسئولین نظام. امام علی (ع) تأکید میکنند که مالک باید به صلاح مادی و معنوی مردم مصر بپردازد، که شامل بازسازی، سازندگی و تربیت اخلاقی آنها میشود.
حجتالاسلامالمسلمین فصیح نیا افزود که در حکومت اسلامی، وظیفه فرهنگی و تربیت جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است و هر مسئولی باید به این مهم توجه داشته باشد. آموزش و تربیت نیروی انسانی به عنوان یکی از ضروریات تکنولوژی و مدیریت جامعه، برجستهترین وظیفه مدیران در جامعه اسلامی است.
وی در پایان گفت: که منابع و نیروی انسانی در کشورهای اسلامی باید به گونهای تربیت شوند که جامعه را به سمت تعالی و تکامل سوق دهند. امام علی (ع) بر تربیت اخلاقی و دینداری مردم تأکید داشتهاند و معتقد بودند که حل مشکلات اقتصادی و سیاسی به تربیت صحیح نفوس بستگی دارد. اگر مسئولین و مردم به معنای واقعی تربیت شوند، مشکلات جامعه اسلامی حل خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید